Over ons

Over Bouwteam

Bouwteam Nieuwleusen is opgericht in 2018 door Marcel Dijk en Gerwin Vasse. Het bedrijf is ontstaan als een samenwerking tussen Vasse Bouw, Dijk Bouw en Timmerwerken, welke ieder al gevestigd waren in Nieuwleusen. Dat Bouwteam Nieuwleusen ook gevestigd is in Nieuwleusen moet dus geen verrassing zijn.

In 2021 hebben wij aannemersbedrijf Bert Brinkman b.v. overgenomen, waar wij nu onderdeel van zijn. We hadden al meerdere projecten samen gewerkt met Brinkman en zullen met veel passie de projecten, het personeel en de goede naam verder dragen. Dit heeft gezorgd voor een groei en zo zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een team met 8 werknemers en veel betrouwbare onderaannemers.

Wij voeren grote en kleine opdrachten uit, op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Maar ook voor werkzaamheden als tegelwerk, timmerwerk en hang- en sluitwerk draaien wij onze handen niet om. Door ervaring in verschillende specialismen van de bouw hebben wij ons ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

“Bouwen met passie en kwaliteit, dat is waar wij voor staan!”

Gerwin Vasse & Marcel Dijk

Wij waren voor de start van Bouwteam al geen vreemden in de bouw. Met beide ruim 17 jaar ervaring als zelfstandige en meer dan 40 jaar ervaring in de bouw kunnen wij uw wensen tot in de puntjes vervullen. Met onze volledig gecertificeerde en vakkundig team weet het Bouwteam al uw wensen te vervullen!

“Korte lijnen en aandacht voor de klant, dat is voor ons erg belangrijk.”